info@edimatge.com

T/ 972 516 401

Wedding video

VÍDEO DOCUMENTALS PER REVIURE EL VOSTRE CASAMENT

Nosaltres ens considerem documentalistes. Volem que l’essència del dia del casament quedi plasmada en el vídeo, sense que la nostra intervenció modifiqui el ritme que té un dia de casament. Per aquesta raó, gravarem al llarg de tot el dia les mirades, sensacions i emocions vostres i dels convidats sense que us n’adoneu gairebé que som allà i mai us demanarem d’actuar o forçar una situació. Serem un testimoni més del vostre dia.

Per reforçar la idea de documental, gravem els vostres comentaris i les vostres impressions de forma espontània en aquells moments clau del dia: abans de la cerimònia, en arribar al lloc del casament, moment de posar-se el vestit…

Aquestes gravacions aporten ritme al vídeo, fan que no sigui un videoclip a més de transportar-vos moltes emocions i molts records quan el torneu a mirar. Vosaltres no sou els actors de la nostra pel·lícula: gaudiu del dia i tindreu el millor record possible.

Com treballem

Abans del casament

Si us agrada la nostra manera de fer, l’ideal és quedar al nostre estudi on us mostrarem les diferents opcions i preus de tot el que us podem oferir. Tot sense cap compromís. Si accepteu la nostra proposta, ens veurem un altre cop abans del casament per acabar de concretar els detalls.

Durant el casament

Comencem ben d’hora. Càmera en mà, ens agrada arribar als primers preparatius i captar les primeres impressions. El pentinat i maquillatge formen una part important del dia i ens permeten captar aquells nervis, sensacions i comentaris dels primers moments. 

Calculem estar una hora aproximadament amb cadascun de vosaltres, i gravem tot l’ambient de quan us vestiu i esteu amb la família i amics. Seguim tots els moments del dia, passant per la lectura del vers del padrí, el trajecte fins a l’espai escollit, la cerimònia, aperitiu, banquet i ball. 

No ens perdem res i gravem amb diferents mitjans (càmeres, dron, GoPro, selfie cam, gravadors d’àudio…,) durant tot el dia per poder disposar, durant l’edició, de tot un contingut que farà que el reportatge quedi visualment atractiu i dinàmic. És el vostre dia i es tracta que gaudiu al màxim de la festa.

Després del casament

La setmana següent al casament, us entreguem el tràiler: un avanç de 3-4 minuts que resumeix com ha estat el dia. És ideal per compartir a xarxes i enviar a qui vulgueu. 

Quan el reportatge final està acabat, ens agrada que vingueu al nostre estudi per poder-lo visionar plegats i gaudir de com reviviu cada moment. Si ho creieu necessari, podem fer els retocs que calguin. 

Us entreguem tots els vídeos que heu contractat en un pendrive de fusta personalitzat i amb la qualitat contractada (HD o 4K). També us donem accés a una plataforma de visionat en línia i privada (Vimeo), de manera que des de qualsevol dispositiu hi tingueu accés.

També teniu l’opció de quedar-vos amb tot el contingut gravat, fins i tot aquells talls que no apareixen al vídeo documental. L’entrega és en una capsa de fusta personalitzada amb un disc dur. El millor record d’un gran dia.

Els nostres serveis

EL VÍDEO-REPORTATGE 

DEL CASAMENT 

El punt de partida dels nostres serveis és el vídeo reportatge del casament que inclou tot el dia, unes 10 hores de gravació aproximadament. 

D’aquestes 10 hores de gravació, que comencen amb el nuvi i acaben amb la festa, en fem un muntatge i una edició d’uns 35-45 minuts que dona com a resultat el vídeo documental del casament. Tot seguint l’estil propi d’Edimatge.

Podeu afegir al vostre vídeo complements a la mida de la vostra festa

L’estil de vídeo que us oferim, permet incloure molts complements que faran que el vostre reportatge encara tingui un acabat més personal i únic.

Podreu escollir afegir al vostre vídeo imatges amb dron, els preparatius i imatges del pentinat i maquillatge, més interacció amb els convidats, imatges amb doble càmera, obtenir tot el contingut gravat i molts més complements.

Deixeu-nos mostrar tot el que us podem oferir. 

El record del vostre dia de casament és molt important i amb un vídeo documental, podreu reviure’l tantes vegades com vulgueu.

Podreu tornar a sentir els vostres nervis, l’alegria dels convidats, l’emoció de la festa i revisitar els espais que van donar lloc a la gran cerimònia.

Un vídeo documental és el millor testimoni del que heu viscut.

Al nostre estudi, veureu com són els nostres vídeos en viu i en directe, parlarem dels formats i preus i us orientarem sobre com aconseguir el millor record possible.

Contacta’ns

Escull un dia per fer una videotrucada

Truquem-nos o escriu-nos

Escriu-nos i explica’ns com serà la vostra festa

 

Segueix-nos

@edimatge_video

EDIMATGE

c/Clerch i Nicolau, 8

17600 FIGUERES

T/ 972 516 401

info@edimatge.com

@edimatge_video