info@edimatge.com

T/ 972 516 401

Fem vídeo documentals de casaments

El nostre estil de vídeo sempre ha estat el documentalista: la realitat dels fets i l’espontaneïtat com a base de la nostra feina. Això ens diferencia i ens dona valor. El dia del casament, vivim la festa amb tanta passió i alegria com els nuvis i convidats. Ens contagiem de les seves sensacions per capturar-les.

Hem fet emocionar a més de 1000 parelles de nuvis. Totes elles tenen un gran record del seu casament gràcies a un vídeo que reflecteix el seu dia. Aprofitem per donar les gràcies, a totes elles, per la seva confiança en nosaltres.

Gravem amb la màxima qualitat

Des de càmeres que graven en 4K passant per equipaments com estabilitzadors,  sliders, òptiques fotogràfiques i GoPro i sistemes d’edició d’última generació. Treballem perquè cada detall estigui cuidat al màxim permetent-vos reviure el vostre dia com si fossiu allà. 

El so és una part fonamental i per això incloem en el vídeo els comentaris que apareixen de manera espontània i que gravem amb el micro de càmera, però en els moments destacats, volem anar un pas més enllà i farem servir micros inalàmbrics per a la gravació del vers del padrí i ens connectem a la taula de so del DJ per poder enregistrar el millor so de les lectures que us faran durant la cerimònia o el banquet.

Aquest equipament tècnic unit a la nostra manera de fer, permet que el resultat final sigui únic tant visual com emotivament.

Els nuvis opinen

Som Videographers

4 videògrafs. Experiència i passió pels casaments

Contacta’ns

Escull un dia per fer una videotrucada

Truquem-nos o escriu-nos

Escriu-nos i explica’ns com serà la vostra festa

 

Segueix-nos

@edimatge_video

EDIMATGE

c/Clerch i Nicolau, 8

17600 FIGUERES

T/ 972 516 401

info@edimatge.com

@edimatge_video