FAQS

PREGUNTES FREQUENTS

Tot i compartir espai amb la fotografia dins l’apartat que dediqueu al record gràfic del vostre casament, en realitat són dos mitjans molt diferents que cal escollir per separat per tal que s’ajusti a la vostra manera de ser.

L’estil de vídeo que nosatres realitzem us permetrà reviure les emocions que tindreu durant el dia i que cap altre mitjà us pot donar.
Després de la quantitat d’hores i esforç que dedicareu a que el vostre casament sigui especial, no haurieu de prescindir de l’únic mitjà que us permetrà recordar tal i com serà el vostre dia.

Això depèn molt del que espereu obtenir amb el vídeo.

Nosaltres distingim tres estils de vídeo amb els que us podeu trobar quan comenceu a buscar:

El que forma part d’un pack: És aquell que no buscàveu exactament i que hi heu arribat de la mà del fotògraf que segurament triareu per les fotos que heu vist i us han agradat i que dins la seva oferta i per pocs diners podeu afegir el complement del vídeo. No deixa de ser un complement a les fotografies que poca cosa més aportarà.

El tipus curtmetratge: És un format estèticament molt cuidat amb aparença cinematogràfica, normalment de curta durada, uns 15’ aprox. on la música i les millors imatges del dia destaquen per sobre de les veus i les sensacions del moment.

El tipus reportatge: És el format que a nosaltres més ens agrada, perque us permetrà reviure aquells moments tan importants del dia fent servir totes les capacitats que pot aportar el vídeo: Les imatges estèticament composades, els comentaris de la família i amics i la música adient que acompanya l’acció. Aquesta manera de fer, permet tornar a reviure els nervis del dia, les emocions que tindreu a cada moment, i no només enfocat a vosaltres sinó també com disfruten els convidats de la vostra festa.

Són dos estils ben diferents amb avantatges i inconvenients: El tipus videoclip permet tindre unes imatges estèticament molt treballades i estudiades i, per tal d’aconseguir un bon resultat, es prescindeix en bona part del so real i es redueix la durada del vídeo final mostrant únicament el contingut que l’editor considera adient amb la música que ha triat.

El tipus reportatge vol transmetre les emocions i les situacions espontànies que fan d’aquest dia especial i diferent, i permet recuperar totes aquestes sensacions de nervis, llàgrimes d’emoció, riures, comentaris, etc. cada cop que torneu a mirar el vostre vídeo.

Ens agrada començar ben d’hora, a la perruqueria, on podem enregistrar el procés de creació del pentinat i maquillatge i parlar de com es presenta el dia.

La música és molt important, però per si sola no pot transmetre la realitat del moment. És molt millor combinar la música amb els comentaris que van sorgint i el so ambient. Això permet reproduir la realitat del moment i donar un ritme al vídeo molt més dinàmic i divertit.

Els nostres vídeos tenen una durada mitja de 45 minuts, tot i que la durada del vídeo final no és important, cada casament és diferent. I està clar que hi ha vídeos de 5 minuts que es poden fer pesats i avorrits i vídeos d’una hora que a l’acabar ens deixi amb ganes de més. Per nosaltres, l’important és que tot allò que fa d’aquest dia un dels millors de la vida, es pugui reproduir les vegades que vulgueu i que cada vegada que el veieu ho gaudiu com el primer dia.

Treballem en format Full HD i 4K i fem servir òptiques fotogràfiques que permeten tenir un control absolut de la imatge amb una qualitat visual extraordinària. També fem servir càmeres GOPRO per tenir diferents punts de vista i càmera subjectiva que se us dóna perquè us graveu durant els trajectes i on els comentaris que van sorgint ens ajudaran a transmetre en el vídeo final els nervis i emocions dels moments previs a què us veieu per primera vegada. També oferim imatges amb dron que aporten al reportatge final una gran espectacularitat.

A banda de l’apartat d’imatge donem molta importància a l’àudio, i per tal d’aconseguir el millor so fem servir micròfons sense fils i sempre que podem connectem gravadors a la taula de so del DJ.

Sí. Teniu un ampli ventall d’opcions tant per abans del casament, com per diferents moments al llarg del dia i també diferents opcions quan us entreguem el vídeo acabat.

 

Nosaltres us realitzem dos vídeos: per una banda el TEASER que és com un petit resum d’uns 4’ aprox.. Aquest petit vídeo que es publica a internet té el format ideal perquè el pugueu compartir amb els vostres amics i familiars.

El vídeo final se us entrega dins un pendrive per tal que pugueu gaudir de la màxima qualitat, ja sigui en HD ó en 4K. També pengem el vídeo a internet dins la plataforma VIMEO (similiar al YOUTUBE però enfocat als professionals, sense publicitat i protegit amb contrasenya) i que permet veure el vídeo online amb la màxima qualitat..

Sí. Us oferim el pack multimèdia amb el que dins un disc dur de 1TB tindreu tot el material que hem fet servir per fer el vostre reportatge: totes les imatges, les músiques i els àudios enregistrats. A més disposareu del vídeo final amb un format sense compressió, perquè d’aquesta manera sempre disposeu del vídeo amb la màxima qualitat

Tens més preguntes?. Escriu-nos o fes-nos una trucada